Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.19.30.232

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Понеділок,
29.04.2024, 17:26
«  Січень/Январь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Січень/Январь » 30 » Засідання педради
13:19
Засідання педради
  30.01.23 відбулося засідання педради напередодні початку занять другого семестру.
  Співпраця адміністрації, викладачів та майстрів здебільшого стосувалася   аналізу та підсумків навчальної  діяльності, методичної роботи за перший семестр, а також завдань на другий, особливо стосовно профорієнтаційної роботи.
  Методист Кравецька О. А. подякувала викладачам, класним керівникам за  сумлінну вдумливу роботу з організації закінчення семестру, контролю за головними показниками та грамотне вчасне оформлення документації, докладно проаналізувала результати навчальних досягнень по кожній групі, вказала на потенціал та недоліки.

 
 

  Методист І.В. Голобурда доповіла про головні вектори методичної роботи, яка активізувалася у зв'язку з підготовкою до атестації робітничих професій навчального закладу. Так була організована робота з оновлення та перевірки документації, паспортів КМЗ викладання всіх предметів, планів роботи кабінетів, картотек і ін.
  Зазначила, що викладачі під час учнівських канікул плідно попрацювали не тільки над цим напрямом, а й підготували цікаві сучасні творчі матеріали до методичної виставки, активно використовуючи інструменти Гугл, інтерактивні прийоми, виготовили електронні портфоліо  до атестації, пройшли курси підвищення кваліфікації.

 

  Виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Соловйова Олена з питань організації профорієнтаційної роботи училища у ІІ півріччі 2022 - 2023 н.р. та співпраці з Чернігівським обласним центром зайнятості.
   В своєму виступі вона вела мову:
- про результати ПР у І семестрі 2022-2023 н.р.
- перспективи співпраці КЗ "Чернігівське ВПУ" та Чернігівського обласного центру зайнятості;
- завдання, які стоять перед колективом у напрямку здійснення профорієнтаційної роботи в ЗЗСО міста Чернігова та Чернігівської області;
- особливості проведення ПР під час дії військового стану;
- використання інтерактивних методів під час проведення професіографічних тренінгів у ЗЗСО.
  Соловйова Олена закцентувала увагу присутніх на особливостях організації ПР та ключових завданнях ПР, які стоять перед колективом училища в напрямку здійснення профорієнтаційної роботи.
  Виконуюча обов'язки директора С.А. Тронь  ознайомила присутніх з інструкціями з забезпечення порядку й безпеки у навчальному закладі під час повітряних тривог, обов'язками чергових з адміністрації.

 
 

  На завершення педради колектив тепло  провів на пенсію одного з кращих майстрів виробничого навчання Покришку Василя Григоровича, який з дня відкриття училища 38 років передавав своїм учням досвід, вміння, був відданим своїй професії та навчальному закладу.

Переглядів: 48 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat