Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
18.116.8.110

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Неділя,
05.05.2024, 01:08
«  Грудень/Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень/Декабрь » 29 » Святковий новорічний концерт
17:26
Святковий новорічний концерт

  29.12.2015 в актовому залі училища відбувся святковий новорічний концерт, на який були запрошені учні та співробітники навчального закладу.

  Учасники художньої самодіяльності влаштували для всіх справжнє передноворічне диво – зі сцени звучали то запальні, то ліричні пісні,

грав чарівну мелодію ансамбль народних інструментів, наша власна поетеса Женя Коніщева читала свій світлий, сповнений віри у майбутнє новорічний вірш, і навіть прекрасна, урочиста музика Баха в сучасній інтерпретації була подарована нам у виконанні соло-гітариста.

  А ще на святі артисти виконували традиційні колядки і щедрівки, які несли в собі глибинну народну обрядовість зимових свят.

  Та, мабуть, найбільше глядачів захопило справжнє казкове дійство, яке розгорталося перед ними на сцені. Учасники Гуртка художнього слова спочатку запросили всіх у веселу і таємничу «Ніч перед Різдвом»,

де справжнісінький Чорт, викравши з неба місяць ї зорі, хотів завадити козакам потрапити на щедрування до неперевершеної Солохи.

  При цьому куми виглядали справжніми гульвісами, Солоха – гостинною молодицею, а в Чорта світилися роги і грим на обличчі був майже професійним.

  Та справжнім сюрпризом стало запрошення у старовинну Данію, де великий казкар Андерсен написав ніжну і  відчайдушну казку про те, як любов і дружба перемогли підступне льодове серце Сніжної королеви.

  Хоробра, трепетна Герда героїчно боролася за нерозумного Кая, а всі інші герої – благородний Олень, злодійка Розбійниця  - допомагали їй.

  Учасники самодіяльного театру були дуже переконливими. Вражало те, скільки тексту вивчили напам’ять актори, як глибоко вжилися в свої ролі.

  Костюми, маски, реквізит – все було по-справжньому, а от замість декорацій – чудова презентація на великому екрані сцени, що створювало ілюзію то Льдового палацу, то чарівного саду квітів, то небезпечних лісових хащів.

  Вдало підібрана озвучка передавала то завивання вітру, то свист розбійників, то біг оленя.

  Словом, не хотілося виринати із казки, а це значить, що Новорічний вечір справді вийшов чудовим. Дякуємо всім, причетним до його підготовки!

  До речі, адміністрація училища пригостила всіх учасників концерту солодощами і святковим пирогом. Завдяки цьому артисти могли поспілкуватися, обговорити захід, поділитися емоціями, які їх переповнювали.

 

Переглядів: 430 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat