Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.142.197.212

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Понеділок,
29.04.2024, 03:57
«  Серпень/Август 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Серпень/Август » 30 » Педрада, присвячена підсумкам 2022-23 н.р. та плануванню роботи на наступний
15:30
Педрада, присвячена підсумкам 2022-23 н.р. та плануванню роботи на наступний
До нового навчального року готові!
  30 серпня 2023 року відбулася традиційна педрада, присвячена підсумкам 2022-23 н.р. та плануванню роботи на наступний.
  Незважаючи на всі виклики, наш колектив достойно спрацював минулого року, тому на  початку педради члени колективу отримали заслужені нагороди від різних обласних та міських організацій. Т в.о. директора Світлана Тронь вручила почесні грамоти від НМЦ ПТО за активну участь у обласних методичних заходах Лапку Ю.М., Голобурді І.М., Наровлянській В.С, Дядюн О.Д. та Кравецькій О.А.
  Грамоти Управління освіти Чернігівської міської ради отримали: Сапон В.І., Полосьмак А.В., Губенок В.В., Приходько О.С., Ленько О.М., Данченко З.В, Мохнєв О.В., Лавренко О.В. за плідну працю, наполегливість, високий професіоналізм та сумлінне виконання посадових обов'язків.

 
 

  Грамотами Управління освіти Чернігівської обласної державної адміністрації були нагороджені: Гончаренко С.С, Довгошей О.О., Коновець В Ж., Кисіль Д.П. та Шпеко Ю.С.
 
  

  Така кількість відзнак свідчить про сумлінну працю колективу, успішно пройдену атестацію закладу освіти та увагу до профтехосвіти з боку освітянського та державного керівництва.
  Про підсумки навчальної роботи доповіла Олена Кравецька, яка докладно проаналізувала показники освітньої діяльності всіх груп.
  Найкращими вони виявилися в групах 1аг21, П22 та ТА22. Доповідачка акцентувала увагу на перспективах і можливостях покращення досягнутих результатів та необхідності ліквідації заборгованостей з предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки здобувачами освіти.
  Заступниця директора з навчально - виховної роботи Олена Соловйова, підсумовуючи роботу колективу з виховання майбутнього покоління, зупинилася на головних досягненнях участі у всеукраїнських, обласних конкурсах та акціях; а також зупинилася на головних напрямах зосередження виховної роботи на наступний рік.
  Методистка училища Ірина Голобурда розповіла про участь педколективу в обласних методичних секціях, вебінарах, конференціях, зазначивши при цьому, що така   робота сприяє підвищенню професійного рівня.
  Старший майстер Денис Кисіль доповів про старанність майстрів під час підготовки та проведення атестації закладу освіти, поділився здобутками та проблемами в питанні оплати підприємствами міста виробничої практики та оновленням матеріально-технічної бази, яке стало можливим завдяки заробленим коштам.
  На завершення педради Світлана Тронь поділилася враженнями про участь у серпневій конференції, де на рівні обговорення проблем освітнього процесу, пов'язаних з війною, йшлося про осучаснення професійно-технічної освіти, пошуки шляхів до змін, бізнесове спрямування профтехосвіти.
  Світлана Анатоліївна закликала колектив працювати на перспективу, підтримувати ментальне здоров'я здобувачів освіти та педколективу.
  Загалом, педрада пройшла продуктивно і виявила готовність колективу до нових завдань, перспектив і викликів.

 
Переглядів: 20 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat