Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
18.221.239.148

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Неділя,
05.05.2024, 02:35
«  Березень/Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень/Март » 3 » Огляд-конкурс «Молодь за майбутнє»
17:06
Огляд-конкурс «Молодь за майбутнє»

  3 березня в нашому училищі проходив огляд-конкурс позаурочної виховної роботи та змістовного дозвілля учнів «Молодь за майбутнє».

  Цього дня на огляд поважного журі були представлені дві номінації: «Європейський світ» та «Україна незалежна».

  В межах номінації «Європейський світ» було проведено усний журнал «Україна - європейська держава», який підготували і провели провідний бібліотекар нашого училища Заровна К.М. та керівник гуртка «Джерело» Симанчук Н.А. за участю гуртківців та активу бібліотеки. При підготовці цього заходу було застосовано метод проектів. Учні в підгрупах готували окремі сторінки, які були представлені в усному журналі.

  Українські пісні у виконанні гурту ветеранів доповнювали та пожвавлювали захід, а вдало підібраний та змонтований у кліпи наочний матеріал ілюстрував змістовні розповіді.

  Лейтмотивом цього заходу була думка, що українська держава маючи великий природний, економічний, культурний, інтелектуальний потенціал спроможна посісти належне місце серед народів Європи і світу. Ми – європейці настільки, наскільки ми – українці і лише відчувши себе справжнім українцем, можна здобути свій український дім за європейськими стандартами.

  У номінації «Україна незалежна» керівники гуртків художньої самодіяльності та гуртка «Слово» підготували літературно-музичну композицію з потужною національно-патріотичною ідеєю.

  Поряд з музичними номерами, які були представлені вокальним співом ( народні та сучасні естрадні пісні) у виконанні учні та працівники училища, глядачам запропонували інсценізовані уривки з творів М.Гоголя «Тарас Бульба» та М.Старицького «Оборона Буші». Також нікого не залишив байдужим вірш нашої учениці Коніщевої Євгенії в авторському виконанні про історію нашої держави та сьогоднішню ситуацію на сході країни.

Переглядів: 341 | Додав: vpu | Теги: конкурс | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat