Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
52.14.85.76

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Четвер,
02.05.2024, 17:22
«  Червень/Июнь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Червень/Июнь » 22 » «Кар’єрне консультування для закладів освіти»
11:26
«Кар’єрне консультування для закладів освіти»
  Комунальний Заклад «Чернігівське вище професійне училище» та Громадська організація «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» підписали Меморандум про співпрацю щодо створення можливостей для кар’єрного розвитку та ефективного працевлаштування молоді.

  Згідно з Меморандумом, сторони розвиватимуть співробітництво, спрямоване на Організаційне та інформаційне партнерство у реалізації заходів для молоді з питань вибору професії, розвитку навичок та працевлаштування.

 

  В рамках цього Меморандуму, представник КЗ «Чернігівське ВПУ» - Рогова Олена Володимирівна, проходить онлайн навчання за курсом «Кар’єрне консультування для закладів освіти». Курс організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми  «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток КСВ», Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. Курс дуже насичений та має виключно практичне спрямування!


  Крім того, відповідно до досягнутих домовленостей, підписанти Меморандуму сприятимуть формуванню спільноти центрів кар’єри / працевлаштування закладів вищої та професійно-технічної освіти заради обміну досвідом, впровадження кращих практик щодо залучення молоді, співпраці з компаніями та надання якісних кар'єрних послуг.

  На переконання директора КЗ «Чернігівське ВПУ» Вдовенко О.В., запровадження різноманітних форм профорієнтації та кар’єрного  консультування здобувачів освіти є одним з дієвих напрямків посилення взаємозв’язку професійно-технічної освіти з ринком праці та, у цілому, сприятиме підвищенню суспільної привабливості робітничих професій.


  Отже, учні, наші випускники, колеги, партнери - роботодавці – КЗ «Чернігівське ВПУ» запрошує до сівробітництва!

  Вже нового навчального року будемо раді запропонувати нові проєкти та цікаві заходи! Доєднуйтесь!

 
Переглядів: 136 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat