Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
18.216.121.55

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні П'ятниця,
26.04.2024, 22:37
«  Квітень/Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Новини
« 1 2 3 4 5 ... 67 68 »
  13 квітня 2023 року КЗ "Чернігівське ВПУ" відвідала фахівчиня Відділу навчання ризикам та взаємодії з громадськістю з питань протимінної діяльності Центру протимінної діяльності Міністерства оборони України Вавричен Юлія, яка провели лекцію для учнів І курсу на тему: "Інформування населення про ризики, пов'язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни".
  Були обговорені важливі питання поводження з ВНП, які види ВНП є взагалі, як реагувати в ситуації, коли Ви стали свідком, як інша людина потрапила в ...  Читати далі » 
Переглядів: 48 | Додав: vpu | Дата: 13.04.2023

  Напередодні Великодня 13 квітня в групі 1с22 бібліотекарка Заровна Катерина та фахівець відділу абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва Довга Марина провели народознавчу годину: "Пасочки духмяні, крашанки червоні".
  Під час заходу здобувачі освіти дізналися про історію свята та про народні великодні традиції, обряди та звичаї.
  Учні ознайомились з історією виникнення писанок та секретами писанкарського мистецтва.
  У цьому учням допомагала книга Анатолія Ауруга "Писанки Чернігі ...  Читати далі » 
Переглядів: 62 | Додав: KZ_Chernihivske_VPU | Дата: 13.04.2023

  Формування правової свідомості здобувачів освіти на уроках Громадянської освіти є однією з ключових компетентностей в умовах становлення та розвитку громадянського суспільства та правової держави в Україні.
  12 квітня 2023 року до КЗ "Чернігівське ВПУ" завітали директор Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко, директор Місцевого Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Чернігові Володимир Бобруйко та юрист ГО "МАРТ" Дм ...  Читати далі » 
Переглядів: 70 | Додав: KZ_Chernihivske_VPU | Дата: 12.04.2023

  12 квітня здобувачі освіти групи 1а20 під керівництвом викладача математики Мироненко С.О. взяли участь у математичному квесті по країні "Кмітливих".
  Перед стартом цієї чудової пригодницької гри учні переглянули презентацію, з якої дізналися, що таке квест, яка його основна мета і ознайомилися з правилами проведення квесту. 
  Всі учасники гри розділилися на 2 команди, обрали капітанів. Щоб команда стала переможцем,  її членам потрібно було першими відшукати всі 7 локацій, в кожній локації виконати п ...  Читати далі » 
Переглядів: 62 | Додав: KZ_Chernihivske_VPU | Дата: 12.04.2023

  За ініціативи Головного управління ДПС у Чернігівській області та Кафедри економіки, обліку  і податкування Національного університету “Чернігівська політехніка” відбувся конкурс науково-творчих есе на тему: “Чому важливо  сплачувати податки?”.
  У конкурсі взяла участь здобувачка освіти КЗ “Чернігівське ВПУ”  групи П22 Валентина Ткаченко, керівником творчої роботи була викладачка  економічних дисциплін Олена Рогова.

 
Переглядів: 62 | Додав: KZ_Chernihivske_VPU | Дата: 12.04.2023

  7 квітня у Всесвітній день здоров'я, представницею Бібліотеки для юнацтва Мариною Довгою та Катериною Заровною, в групі 1ст-22 була проведена година корисних порад "Здоровий спосіб життя".
  Під час заходу в інтерактивному спілкуванні присутні обговорили всі можливі шкідливі звички та прийшли до висновку, що здоровий спосіб життя - це запорука успіху.
  Бібліотекарі надали поради здобувачам освіти щодо дбайливого ставлення до свого здоров'я, вміння використовувати резервно дані свого організму.
&nb ...  Читати далі » 
Переглядів: 64 | Додав: KZ_Chernihivske_VPU | Дата: 07.04.2023

  5 квітня 2023 року в офлайн форматі відбувся День відкритих дверей в КЗ “Чернігівське ВПУ”.
Незважаючи на всі труднощі військового часу, захід пройшов у теплій та дружній атмосфері.
https://www.facebook.com/watch/?v=762668965205831
  Зустріч з майбутніми абітурієнтами відкрили т. в. о. директора Світлана Тронь, заступник директора з НВихР Олена Соловйова, старший майстер Денис Кисіль, які в своїх виступах ознайомили присутніх з іс ...  Читати далі » 
Переглядів: 84 | Додав: vpu | Дата: 05.04.2023

  Зараз дуже популярним стає поняття "SOFT SKILLS", в перекладі з англійської мови означає "Гнучкі" (м'які) навички.
  Вони вважаються універсальними та потрібні людям усіх професій.
  З метою удосконалення знань про soft skills 30.03.2023 року викладачки Олена Довгошей та Олена Кравецька відвідали онлайн-семінари "Сучасні підходи до вибору професії, значення лідерства, soft skills", "Підприємницькі навички" та "Soft skills або критичне мислення під час війни - важливі н ...  Читати далі » 
Переглядів: 70 | Додав: vpu | Дата: 30.03.2023

  30.03.2023 року викладачка КЗ "ЧВПУ" Олена Довгошей відвідала онлайн-конференцію  на тему "Модернізація змісту професійної освіти в умовах євроінтеграції - 2023" організатором якої була Державна наукова установа "Інститут модернізації змісту освіти". 
  Метою конференції було набуття учасниками навичок та умінь використання новітніх інтерактивних та мультимедійних технологій, підвищення рівнів мотивації до навчання, оптимізації та осучаснення навчально-виховного процесу.
  Основними ...  Читати далі » 
Переглядів: 62 | Додав: vpu | Дата: 30.03.2023

  29 березня 2023 року КЗ Чернігівське ВПУ відвідали фахівці Відділу навчання ризикам та взаємодії з громадськістю з питань протимінної діяльності Центру протимінної діяльності Міністерства оборони України Вавричен Юлія та Горбенко Василь, які провели лекцію для учнів ІІ-ІІІ курсів на тему: "Інформування населення про ризики, пов'язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни".
  Під час лекції обговорили важливі питання поводження з ВНП, які види ВНП є взагалі, що робити, якщо Ви знайшли незнайомий предмет, як реа ...  Читати далі » 
Переглядів: 67 | Додав: vpu | Дата: 29.03.2023

Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг.

  Завершальним інтерактивним заходом у відзначенні Всесвітнього тижня грошей КЗ «Чернігівське ВПУ» став вебінар від головної експертки Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Вікторії Ролік.
  29 березня 2023 року учні та викладачі разом з усією зацікавленою у фінансовій грамотності аудиторією опановували сучасні технології, цифровізацію т ...  Читати далі » 
Переглядів: 82 | Додав: vpu | Дата: 29.03.2023

Історично-правова освіта
  У контексті співпраці з філією міської бібліотеки ім. М.Коцюбинського  представники нашого училища: викладач В. Наровлянська та бібліотекар К. Заровна відвідали лекцію з Магдебурзького права, яке було надане нашому місту  у 1623 р., тобто 400 років тому. 
  Працівники бібліотеки докладно і ґрунтовно, цитуючи документи, пояснювали історію виникнення та надання Чернігову першого міського права на самоврядування.
& ...  Читати далі » 
Переглядів: 63 | Додав: vpu | Дата: 29.03.2023

  28.03.2023 року на базі КЗ "Чернігівське вище професійне училище" відбулися змаганння ХХХІХ обласних Спортивних ігор серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти з шахів.

  Захід відкрили:
Денис Закружний - начальник обласного віділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;
Юрій Куценко - головний суддя з шахів;
Світлана Тронь - виконувачка обов'язків директора КЗ "Чернігівське ВПУ".

  Участь у змаганні взял ...  Читати далі » 
Переглядів: 65 | Додав: vpu | Дата: 28.03.2023

Онлайн-школа для педагогів з фінансової грамотності

У навчанні не можна зупинятися. Так і наші викладачі без зупину вчаться і навчають. І сьогодні, 27 березня 2023 року, доєднались до урочистої конференції для педагогів з приводу запуску освітнього лендингу з дистанційним курсом фінансової грамотності. Курс розроблений фахівцями Національного банку України із залученням провідних експертів фінансового ринку України. Презентація онлайн-школи фінансової грамотності &quo ...  Читати далі » 
Переглядів: 53 | Додав: vpu | Дата: 27.03.2023

  Сьогодні ми стали ще більш фінансово грамотними, доєднавшись до вебінару від головної експертки Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Тетяни Машлаковської, що відбувся 24 березня 2023 року в рамках Всесвітнього тижня грошей в Україні. Наші учні дізнались найпоширеніші сценарії шахрайства у воєнний час. З’ясували правила безпеки у кіберпросторі, як подбати про захист свого банківського рахунку, як вберегтися від фішингу, захисти свій гаджет та що робити у разі його викра ...  Читати далі » 
Переглядів: 56 | Додав: vpu | Дата: 24.03.2023




HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat