Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.146.35.203

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні П'ятниця,
19.04.2024, 20:38
«  Грудень/Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень/Декабрь » 13 » Зустріч на теми «Дотримання прав неповнолітніх в Україні» та «Порушення закону неповнолітніми: життя після судового вироку»
15:24
Зустріч на теми «Дотримання прав неповнолітніх в Україні» та «Порушення закону неповнолітніми: життя після судового вироку»
  13-го грудня 2018 р. в рамках реалізації Всеукраїнського тижня права відбулася зустріч учнів І-ІІ курсу з провідним спеціалістом Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яковенко. Н.М., заступником начальника Деснянського районного відділу ДУ (центру пробації) майором Денисенко Іриною Володимирівною на тему: «Дотримання прав неповнолітніх в Україні» та «Порушення закону неповнолітніми: життя після судового вироку..»
  Під час спілкування з гостями були підняті серйозні і складні для обговорення теми вчинення кримінальних злочинів неповнолітніми та покарання за них. Враховуючи той факт, що учень однієї груп, які були присутні на годині спілкування, має умовний термін, дискусія була на реальних подіях і пов’язана з реальністю життя підлітків у «вуличному середовищі».
 

  Ірина Володимирівна намагалася донести до учнів розуміння того, що кожен наш вчинок (добрий чи злочинний) визначає наше майбутнє. І не батьки, викладачі чи друзі будуть нести відповідальність за події нашого життя, а саме той хто робить вибір (сам підліток).
 

  Спеціаліст Міського центру соціальних служб для сім’ї. дітей та молоді Яковенко Н.Б. поспілкувалася з учнями про захист  прав неповнолітніх і можливості для їх реалізації запросила присутніх відвідати центр, надала контактну інформацію.
  В кінці години спілкування учням було запропоновано для перегляду відеоролик «Життя підлітка в колонії після судового  вироку» як нагадування про особисту відповідальність кожного «попереджений – значить захищений…».
  Учні подякували гостям за цікаве спілкування, що відображено в дружньому спільному фото.
 
Переглядів: 258 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat