Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
18.189.170.17

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Вівторок,
16.04.2024, 22:15
«  Жовтень/Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень/Октябрь » 11 » Зліт переможців Акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережемо традиції народу»
17:05
Зліт переможців Акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережемо традиції народу»

  Відповідно до наказу Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації № 412 від 09.11.2016 року учні професійно-технічних закладів області в квітні 2017 року взяли участь у ІІ етапі обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережемо традиції народу», яка проводиться з метою формування в учнівської молоді національно-патріотичного світогляду в процесі пізнавальної та творчої діяльності засобами декоративно-ужиткового мистецтва, створення умов для оволодіння дітьми духовною культурою українського народу, виховання громадянсько-свідомої особистості.
  Згідно Умов проведення акції, конкурсні роботи складалися з двох частин: перша – творча, в якій учасники Акції виготовляли творчу роботу. В роботі використовували, як один з давніх прийомів традиційного народного ремесла, так і сучасний спосіб створення художнього виробу.
Друга – текстова, в якій учасники описали результати власних досліджень з історії виникнення, розвитку та поширення в даній місцевості того виду декоративно-ужиткового мистецтва, в якому виконана творча робота.
  Учні навчальних закладів професійно-технічної освіти області взяли активну участь у цій патріотичній акції. Їх творчі роботи відзначалися майстерністю виконання і глибиною наданої краєзнавчої інформації.
  10-11 жовтня 2017 року на базі КПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» пройшов зліт переможців Акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережемо традиції народу», де в урочистій, святковій обстановці вони були нагороджені дипломами Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та цінними подарунками.
Серед переможців конкурсу відзначено творчу групу учнів студії дизайну та декору Державного професійно-технічного навчального закладу «Чернігівське вище професійне училище» за роботу «Петриківський розпис. Мальовнича карта України». Це – Мозгова Ірина, Грибанов Олексій, Коніщева Євгенія, керівник Станкевич Oлена Анатоліївна та творчу групу учнів. Учасники зльоту здійснили екскурсійну подорож до с.Москалі, Чернігівського району, з відвідуванням колекції старожитностей народного майстра, члена спілки краєзнавців України Юрія Дахна та до міста Ніжин. Також взяли участь у обласній патріотично-виховній програмі «Війна, якої немає!».


Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів у навчанні та творчості.

Переглядів: 526 | Додав: vpu | Теги: традиції | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat