Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
18.221.129.19

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні П'ятниця,
19.04.2024, 04:16
«  Вересень/Сентябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Вересень/Сентябрь » 20 » Виробнича екскурсія для учнів професії «Верстатник широкого профілю»
15:40
Виробнича екскурсія для учнів професії «Верстатник широкого профілю»
ВИРОБНИЧА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ УЧНІВ ПРОФЕСІЇ «ВЕРСТАТНИК ШИРОКОГО ПРОФІЛЮ»

  Екскурсії на підприємство дозволяють учням на власні очі побачити виробничий процес зсередини, отримати консультації топ – менеджерів, познайомитися з робочим персоналом. 
Учні першого та другого курсу КЗ «Чернігівське ВПУ» професії «Верстатник широкого профілю» мали таку можливість під час відвідування підприємства – ТОВ "ДП "ЗАВОД РАПІД".

 
 
 

  Представник підприємства – Ясочко М.М. провів екскурсію виробничими цехами, розповів про історію створення та розвитку підприємства, спеціалізацію та технічні можливості, особливості роботи, а також відповів на питання, що турбують, мабуть, кожного молодого спеціаліста - розмір заробітної плати (який на даному підприємстві вище середньої по Чернігову), соціальні гарантії та перспективи кар’єрного розвитку.
 
 

  Майбутні верстатники познайомилися з роботою новітнього обладнання та сучасними технологіями, мали можливість поспілкуватися з працівниками безпосередньо на робочих місцях.
Висновок однозначний: мати робітничу професію сьогодні – це перспективно та вигідно. Тому у подальшому КЗ «Чернігівське вище професійне училище» планує поглибити співробітництво з підприємствами міста та максимально наблизити навчання до вимог реального виробництва.

  Висловлюємо щиру подяку керівництву ТОВ "ДАТЧИКОВЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗАВОД РАПІД" за організацію та проведення заходу!

  Захід проведено в межах участі КЗ «Чернігівське ВПУ» у курсі «Кар’єрне консультування для закладів освіти», організований експертною платформою Career Hub і Центром  «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми  «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток КСВ», Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

 
 

 

 
Переглядів: 126 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat