Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.144.172.115

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Вівторок,
23.04.2024, 11:35
«  Лютий/Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий/Февраль » 3 » Відгук випускниці про навчання в НТЦ
16:44
Відгук випускниці про навчання в НТЦ
«Світ мистецтва»

  12 років у ДПТНЗ “ЧВПУ” існує творча спеціальність “Декоратор вітрин”. Мабуть, кожен, хто навчався на декоратора, і досі не байдужий до творчості. Адже саме вона змінює наш світ на краще, збагачує життя новими барвами, вносить у світ краплинку прекрасного.
  Варто переступити поріг майстерні, як одразу опиняєшся у світі мистецтва.
 На стінах-картини, виконані аквареллю і гуашшю, витинанки, колажі. На полицях стоять хендмейд-шедеври усіх поколінь декораторів.
  Відчиняються двері, і до аудиторії входить майстер виробничого навчання Станкевич О.А., та розпочинаються дива.

 

  Найбільш казково майстерня та й усе училище виглядає під час новорічних свят. Все, куди не поглянеш, прикрашене дивовижними авторськими виробами. А в холі, за склом, кожного ранку зустрічає викладачів, учнів і гостей училища виставка новорічних хендмей-робіт. Ними можна не тільки милуватися, а й придбати на згадку чи в подарунок. Отримані кошти декоратори витрачають на матеріали для творчості.
 

  У кабінеті рисунку, яким завідує Геращенко Г.Г., з-під пензлика з’являються мальовничі пейзажі рідного краю. А зробивши кількасот тисяч штрихів олівцем, можна відтворити на папері будь-що у 3D форматі. Ось, наприклад, букет троянд виглядає настільки реалістично, що так і хочеться взяти його до рук.
 

  Не потрібно забувати, що мистецтво у XXI столітті перейшло у віртуальний простір. Уроки комп’ютерної графіки допоможуть майбутнім декораторам опанувати графічні редактори Photoshop і Coreldraw. З їх допомогою можна відновити пошкоджені фотознімки, створити емблеми і логотипи та багато іншого.
 

 У вільний час, декоратори відвідують різні гуртки, спортивні секції. Беруть участь у різноманітних конкурсах, олімпіадах, концертах.
  Також в училищі запроваджуються елементи інклюзивного навчання для учнів з особливими потребами, адже згідно статті 53 Конституції України, кожен має право на освіту, а держава, в свою чергу, забезпечує її доступність.
  “Декоратор вітрин” – це не просто професія, а крок у світ мистецтва. Колектив викладачів-професіоналів допоможе вам на цьому шляху, поділиться знаннями, вміннями і навичками у виконанні авторських шедеврів різними техніками з різноманітних матеріалів. Не зволікайте, завітайте у ДПТНЗ “ЧВПУ” та пориньте у творчий світ.
Автор Коніщева Євгенія

Переглядів: 416 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat