Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.236.19.251

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Четвер,
28.03.2024, 17:13
«  Грудень/Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень/Декабрь » 18 » Секція керівників гуртків ПТНЗ в Чернігівській області
16:33
Секція керівників гуртків ПТНЗ в Чернігівській області
  18-го грудня Керівники гуртків: вокального ансамблю - Сотникова О.С., художнього читання - Наровлянська В.С. та студії дизайну та декору - Станкевич О.А. відвідали секцію керівників гуртків ПТНЗ в Чернігівській області, яка відбулася в ДПТНЗ ЧВПУ побутового обслуговування.
 

  План проведення засідань був дуже цікавим, актуальним і насиченим. Крім виступів заступників директора з навчально-виховної роботи НМЦ ПТО Головешкіної Т.П. та заступника директора з НВР ЧВУПО Шийко В.О., які стосувалися загально-методичних та організаційних питань гурткової роботи та докладної розповіді про виховний вектор в цьому училищі, дуже яскравим було повідомлення керівника «Театру мод» Гойденко М.В., яке супроводжувалося презентацією найцікавіших робіт заходів цього творчого колективу.
 

 Керівник гуртка Сновського вищого професійного училища лісового господарства репрезентувала участь своїх кращих вокалістів у Всеукраїнському конкурсі «З піснею в серці плекаємо патріотів».
  Дуже корисною була інформація щодо вимог до навчальних програм для гуртків, яку надала методист Чернігівського інституту післядипломної освіти Хлопіна Ж.Ф.
  Щирим, доказовим вдумливим був виступ директора ЧВПУПО Михалко. С.О., яка допомагає створити в училищі атмосферу затишку і сімейності, яка сприяє як формуванню особистості, так і вихованню в ній патріотизму та відданості своєму навчальному закладу.

  Заключним акордом плідної праці секції стала театралізована композиція, яку представили гуртківці училища та їхні керівники.
 

  Це було справжнє свято української пісні та молодості. Сюжет вистави був побудований так, що давав можливість органічно включити  в концертну програму і танці, і виступ «театру мод», і театралізовані фрагменти.
  Чудові костюми, злагодженість виступу, мультимедійний супровід – все виглядало досить органічно і професійно.
  Та найважливішим моментом для нас, як керівників гуртків і представників ДПТНЗ ЧВПУ був момент нагородження нашої колеги Станкевич Олени Анатоліївни, керівника студії дизайну та декору «Творча країна» дипломом від управляння освіти і науки Чернігівської обласної держаної адміністрації за ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнському конкурсі рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2018 році у категорії «Начальна література та навчальні програми» за науково-технічним напрямом позашкільної освіти художньо-естетичного профілю (технічний дизайн).

 
 
 
Переглядів: 313 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat