Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.149.26.246

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Субота,
20.04.2024, 06:09
«  Жовтень/Октябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Жовтень/Октябрь » 29 » Підтримка від ТОВ Inter Cars Ukraine
15:20
Підтримка від ТОВ Inter Cars Ukraine

Нові грані підтримки та співпраці

  Чернігівська філія ТОВ Inter Cars Ukraine в особі її директора Таїсії Ломакіної вирішила надати допомогу нашому училищу у вигляді сучасної зручної технологічної аудиторної дошки, яку було передано в кабінет математики.
  З нагоди передачі такого корисного подарунка 29 жовтня пані Таїсія завітала до училища, де мала змогу побачити вже закріплений в аудиторії засіб навчання та вислухати слова вдячності від директора, представників адміністрації, учнів, а особливо викладача математики, для якої якісна дошка – велике полегшення в роботі.
  Директор  підприємства, яке є головним постачальником автозапчастин для легкових та вантажних автомобілів та обладнання для СТО, пояснюючи своє рішення підтримати наше училище, сказала, що дуже зацікавлена в розвитку профтехосвіти  в Чернігівській області, тому що станції технічного обслуговування, з якими співпрацює Inter Cars Ukraine, потребують досвідчених спеціалістів, яких, зокрема, готує наше училище.
  Директор ЧВПУ Олег Вікторович Вдовенко висловив впевненість, що наші учні, проходячи виробничу практику, а потім і працюючи автослюсарями  на СТО міста, покажуть себе хорошими спеціалістами, віддячивши в такий спосіб за увагу соціальних партнерів і їх зацікавленість у наших випускниках.

 

  Декілька фактів для детальнішого знайомства з компанією:
  Inter Cars S.A. була заснована в 1990 році у Варшаві. Послідовно здійснювана концепція розвитку фірми, привела до того, що на сьогодні Inter Cars є найбільшою організацією по дистрибуції автомобільних запчастин не лише в Польщі, але і у всьому регіоні Центрально-Східної Європи. Inter Cars налічує 243 філій у Польщі та 250 відділень у 15 країнах Європи: Чехії, Словаччині, Словенії, Угорщині, Хорватії, Румунії, Болгарії, Литві, Латвії, Італії, Боснії та Герцоговині, Греції, Естонії, Молдові та в Україні.
  ТОВ Inter Cars Ukraine було засновано в квітні 2000 року в м. Хмельницькому. У 2018 році виповнилося 18 років діяльності компанії в Україні. З 2005 року Inter Cars Ukraine є членом закупівельного союзу ATR International AG. Inter Cars Ukraine є підрозділом фірми Inter Cars S.A. (Польща).

INTER CARS В УКРАЇНІ
• 18 років успішного ведення бізнесу, що відповідає усім європейським стандартам
• 35 авторизовані відділення по всій Україні
• 350 брендів автозапчастин до легкових та вантажних автомобілів
• 800 000 одиниць продукції у щоденному асортименті
• 80 000 найменувань товарів провідних виробників
• 500 співробітників роблять коротшим шлях автозапчастини до Вашої машини
• 11 000 м2 — загальна площа Логістичного центру

  Inter Cars Ukraine є одним з лідерів в дистрибуції автозапчастин на Україні. За 18 років свого існування Inter Cars Ukraine було відкрито двадцять вісім філій в різних регіонах нашої країни. Це одна з найбільших мереж філій в бізнесі автозапчастин.
  Асортимент товару Inter Cars Ukraine налічує більш як 350 брендів автозапчастин до легкових і вантажних автомобілів, інструменту та обладнання для автосервісу. Постійно в наявності на складах компанії в Україні більш як 80 000 найменувань товарів провідних виробників. В асортименті представлені наступні товарні групи: підвіска, кермове управління, гальмівні системи, гідравліка, пневматика, деталі двигуна, зчеплення, охолодження двигуна, деталі трансмісії, электрообладнання, інструмент та обладнання для автосервісу, мастила, технічні рідини, аксесуари та інше. В кожній групі товарів знаходиться від 2 до 10 брендів (від бюджетного до преміум рівня).


 
Переглядів: 264 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat