Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.21.248.119

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні П'ятниця,
19.04.2024, 19:54
«  Листопад/Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Листопад/Ноябрь » 20 » Перший етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine
16:27
Перший етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine
  20 листопада в ДПТНЗ «ЧВПУ» пройшов перший етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine з компетенції – слюсарні роботи.
  Міжнародний рух World Skills International — найбільше у світі змагання з професійної майстерності серед учнів, студентів профтехзакладів та закладів вищої освіти, молодих робітників у віці від 18 до 22 років. Конкурс проводиться у Європі та світі кожні два роки. Україна офіційно долучилася до руху WorldSkills International 2016-го. Долучення української молоді до цих змагань сприяє популяризації робітничих професій, професійній орієнтації молоді, а також впровадженню в систему вітчизняної професійної освіти кращих міжнародних досягнень.

 

  Сьогодні в першому – відбірковому етапі – впродовж двох годин змагалися за звання кращого в своїй професії 11 учасників із закладів професійно-технічної освіти Чернігівської області.
 

  Роботи І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine з компетенції – слюсарні роботи оцінювали експерти: Кривопуск Володимир Миколайович, заступник начальника з виробництва ТОВ "Промсервіс"; Цеков Богдан Володимирович, інженер-технолог ТОВ "ПЕТ Технолоджиз"; Кошель Андрій Михайлович, майстер слюсарної ділянки ТОВ "ТАН".
 

  Конкурсанти за наданими кресленнями виконували ручну обробку листового металу (секція). Всі учасники справилися із завданням у визначений термін.
 
  

  Але, після оцінки виконаних робіт, експерти визначили найкращого.
 
 

  Переможцем І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine з компетенції – слюсарні роботи став наш учень Левченко Сергій Миколайович (2С 19), друге місце посів учень "Дігтярівського професійного аграрного ліцею" Дорожкін Валентин Богданович, третє місце посів учень ДПТНЗ "Чернігівський професійний будівельний ліцей" Коноваленко Тарас Григорович.
 

  Загалом конкурс WorldSkills – це своєрідні олімпійські ігри для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, молодих кваліфікованих робітників і фахівців.
  Такі конкурси професійної майстерності дають змогу показати молоді, що профосвіта має привабливі сторони, а гарний робітник завжди буде затребуваним серед роботодавців.
  Весь колектив та учні ДПТНЗ "ЧВПУ" вітають Левченка Сергія – кращого в своїй професії не тільки в нашому училищі, але, як виявилося, і в області.

 

 
Переглядів: 432 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat