Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
18.221.98.71

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Четвер,
25.04.2024, 19:52
«  Листопад/Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Листопад/Ноябрь » 28 » Огляд-конкурс художньої самодіяльності серед учнів першого курсу «Обери професію – обери майбутнє»
16:45
Огляд-конкурс художньої самодіяльності серед учнів першого курсу «Обери професію – обери майбутнє»
  28 листопада в актовій залі нашого училища відбувся традиційний огляд-конкурс художньої самодіяльності серед учнів першого курсу «Обери професію – обери майбутнє».
  Метою цього заходу було не тільки виявлення артистичних талантів, які поповнять ряди наших артистів, а й прагнення допомогти групам першокурсників стати справжніми колективами.
  Адже, готуючись до виступу, учні повинні були показати, перш за все, справжню згуртованість, відповідальність, активність і хоробрість, мали змогу довести, що навчилися підтримувати своїх друзів, вболівати за честь групи й шанувати своїх керівників.
  Найкращих серед наших конкурсантів визначало журі у складі: Соловьйової Олени Петрівни, заступника директора училища з навчально-виховної роботи; Наровлянської Вікторії Степанівни – керівника гуртка художнього читання; Кимстач Наталії Миколаївни – викладача математики; Голобурди Ірини Миколаївни – керівника гуртка «Джерело» та Лавренко Тетяни Григорівни – методиста.
  Першими свою професію репрезентували учні групи 2А19, заспівавши пісню про справжнього автослюсаря.

  Другими на сцену вийшли артисти групи 1Ст19. Девізом їхнього виступу стали слова «Верстатник – це звучить гордо». Учні розповідали вірш про верстат, заспівали оду верстатнику, гімн верстатнику – так хлопці демонстрували своє розуміння обраної професії.
 

  Третіми автослюсарну справу представляла група 1А19. З гумором розповіли про майбутню справу свого життя, розіграли сценки «Автосервіс» та «Авторинок», читали вірш та співали пісню про автослюсаря.

  Наступними на сцену вийшли артисти групи 1С19. Стисло, чітко і логічно вони представили справжню чоловічу професію слюсаря. Девізом виступу цієї групи стали слова «Діло майстра величає». Учні читали вірш про основний інструмент слюсаря – напилок, розіграли сценку «Чудо напилок», а також на достойному рівні співали пісні, які навіть підспівували глядачі.
 

  Естафету підхопили агенти з постачання, група 1Аг19. До уваги глядачам представили дві сценки та показали презентацію про перші три місяці життя та навчання у «ЧВПУ».
 

  Гідне завершення свято професій отримало, коли на сцену вийшли живописці, група Ж19. Вони зразу своєю презентацією заявили про себе як про згуртовану групу. Пісні, у виконанні учениць Олександри Скворцової та Катерини Бабарік нікого не залишили байдужим. Група визнана переможницею у цьогорічному огляді-конкурсі художньої самодіяльності.
 
 

  Ну, й звичайно ж, подяки учасникам, грамоти переможцям у різних номінаціях і солодкі призи, якими тут же пригощалися всі артисти-першокурсники, майбутні представники робітничих професій.
 
Переглядів: 277 | Додав: vpu | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat