Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
3.23.101.60

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні Субота,
20.04.2024, 15:10
«  Листопад/Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад/Ноябрь » 28 » Oгляд–конкурс художньої самодіяльності серед учнів першого курсу
17:36
Oгляд–конкурс художньої самодіяльності серед учнів першого курсу
  28.11.2018 в актовій залі нашого училища відбувся традиційний огляд-конкурс художньої самодіяльності серед учнів першого курсу «Обери професію – обери майбутнє».
  Метою цього заходу було не тільки виявлення артистичних талантів, які поповнять ряди наших артистів, а й прагнення допомогти групам першокурсників стати справжніми колективами. 
  Адже, готуючись до виступу, учні повинні були показати, перш за все,  справжню згуртованість, відповідальність, активність і  хоробрість, мали змогу довести, що навчилися підтримувати своїх друзів, вболівати за честь групи й шанувати своїх керівників. 
  Найкращих серед наших конкурсантів визначало справедливе журі у складі: Соловьйової Олени Петрівни, заступника директора училища з навчально-виховної роботи; Шпеко Юлії Олексіївни – практичного психолога; Тимошенко Світлани Олександрівни – викладача математики; Галаган Наталії Вікторівни – викладача суспільних дисциплін та Станкевич Олени Анатолівни  - керівника дизайн-студії «Творча країна» 

 

  Першокурсники, керівники груп, керівники гуртків художньої самодіяльності та й всі глядачі дуже чекали цього свята, адже це, по суті, презентація груп, перше серйозне випробування і неформальне знайомство.

  Першими про свою професію розповідали учні групи 1СТ18. Стисло, чітко і логічно вони представили справжню чоловічу професію верстатника широкого профілю. Девізом їхнього виступу стали слова «Хто підкорює метал – тримає той життя штурвал».

 

  Вірші про «чарівника різця», жартівливі частівки і навіть авторський РЕП про проблеми навчання, мультимедійна презентація групи – такими засобами хлопці демонстрували своє розуміння шляху до обраної професії.
 

  Другими на сцену вийшли артисти групи 1С18, майбутні слюсарі. В них також було відеопредставлення групи, робітничий реп, і навіть гімн робітнику. 
 

  Та найбільше глядачі тішилися виконанням вальсу, в чому на допомогу слюсарю-бальнику прийшла юна танцівниця.
 

  А ось автослюсарну справу репрезентували дві групи: 2А18 та 1А18. Спочатку з гумором про майбутню справу свого життя розповідали старші учні. Вони розіграли сценку «Крутий пацан в автосервісі», в якій «крутий пацан» співав під власний гітарний акомпанемент про свою любов до машин, моторів та залізяк. А потім розважили публіку анекдотами з СТО.
 

  Підхопили змагання за краще представлення професії автослюсарі групи 1А18. Їх виступ був наймасовішим і, мабуть, найяскравішим. Вірші й анекдоти про ремонтників автомобілів, соло під гітару, запальна й весела пісня Дідзьо «Кадилак», кварталівські мініатюри про «Запорожця» та ввічливого даїшника - і група визнана переможницею у цьогорічному огляді-конкурсі художньої самодіяльності. 
 





  Гідне завершення свято професій отримало, коли на сцену вийшли агенти з постачання, група Аг18. Вони зразу своєю презентацією заявили про себе як про згуртовану групу, вдячну викладачам за професійні знання.
 Сценка на професійну тематику, завершальна пісня, найкращі ведучі, самостійність і доброзичливість виступу – ось що вирізняло учнів цієї групи.

 
 


  Ну, й звичайно ж, подяки учасникам, грамоти переможцям у різних номінаціях і солодкі призи, якими тут же пригощалися всі артисти-першокурсники, майбутні представники робітничих професій.
 
Спецвипуск підготувала В.С.Наровлянська,
керівник гуртка художнього читання

 
Переглядів: 335 | Додав: vpu | Теги: конкурс | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat