Меню сайту
Поділитися у:
Дані авторизації
Вітаємо Вас, Гість

Зарєструватися

Увійти


IP-адреса:
54.174.85.205

Інтернет браузер:
, ver.:
Ми в соціальних мережах:
   
3D пошук за тегами
Пошук по сайту
Календар
Сьогодні П'ятниця,
29.03.2024, 08:27
«  Листопад/Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Мапа НПЦ України
Інтерактивна карта навчально-практичних центрів професійної (професійно-технічної) освіти України
Корисні посилання
Сайти пошуку роботи
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад/Ноябрь » 30 » Огляд-конкурс художньої самодіяльності
18:20
Огляд-конкурс художньої самодіяльності
  30.11.2017 року в нашому училищі відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності серед груп першого курсу. Саме підготовка до цієї події згуртовує колектив, вимагає взаємовиручки, відповідальності перед друзями та керівниками групи.
  А сам конкурс – це святкове входження першокурсників у нашу училищну родину.


 
  Розпочався конкурс виступом минулорічного лауреата такого ж конкурсу, найкращого нашого співака Яковлева Артема, який виконанням пісні «Українська родина» не тільки підбадьорив і надихнув першокурсників, більшість з яких готувалася вперше в житті вийти на сцену, а й заявив головні теми виступів: «Патріотизм у нашому житті» та «Міцна родина – сильна Україна; будуємо наше майбутнє разом».


 
  А далі почалося справжнє змагання. Кожна група показала все, на що здатна, всі свої таланти.
Учні розкривалися іноді з зовсім неочікуваного боку. Вони й співали, й читали вірші, й розігрували сценки, й навіть грали на трубі та танцювали.




 
  Найкращим виступом на патріотичну тематику стала літературно-музична композиція групи 1Ст17 (Верстатники широкого профілю, класний керівник Тимошенко Світлана Олександрівна) під девізом «Зацвітає калина, зеленіє ліщина, степом котиться диво-луна. Це – моя Україна, це – моя Батьківщина, що як мама, як тато - одна». Цілісний сценарій, доречна презентація, багато тексту напам’ять, правильне читання віршів, прекрасне виконання ансамблем пісні «Я люблю Україну», урочистий одяг учасників – все це справило дуже гарне враження як на членів журі, так і на глядачів. А завершився виступ стрімким у чудовим виконанням сучасного танцю. Це танцювальний гурт дівчат прийшов підтримати наших першокурсників – і отримав багато вдячних оплесків залу та Подяку адміністрації.


 
  Абсолютним переможцем конкурсу стала група 1А17 (автослюсарі, класний керівник Дядюн Ольга Дмитрівна). Їхня програма мала назву «Якщо зміцніє хоч одна родина – міцніша стане й наша Україна». По-перше, на сцену вийшла вся група (теж своєрідна родина, про що вони й розповіли у своїй презентації). По-друге, учням вдалося зіграти 33 ролі – членів величезної старовинної української сім’ї Омелечка (А це костюми і справжнє перевтілення!). По-третє, ансамбль дуже вправно виконав аж дві пісні, а на останок учні веселили всіх гуморесками про сімейні колізії. Загалом, виступ був напрочуд цікавим, закінчився він сидячим танком (незвичайне видовище!).

 
  Приємні емоції викликали учні групи 2С17. Саме їм дісталося аж дві грамоти: в номінаціях «Кращий вокал» за дуетне виконання пісні про маму, та «Артистична майстерність» за кумедну сценку про лісову школу. В цієї групи теж був чарівний сюрприз для всіх – неймовірно красивий вальс виконував учень групи зі своєю партнеркою, яка прийшла вболівати й допомогти другові. По завершенні конкурсу цій танцювальній парі прийшлося виконати вальс ще раз на біс!


 
  Цікавим був також виступ групи Аг17 (агенти з постачання): невимушені ведучі, вони ж актори у сценках, проникливе виконання вірша, презентація-розповідь про групу, вони ж і вибороли грамоту у номінації «Кращий ведучий».
  Загалом, було цікаво, часом весело, а головне, що наші першокурсники почувалися справжніми артистами і господарями свята.
  Всі учасники дійства отримали солодкі подарунки, якими й поласували тут же до чаю.

 
Переглядів: 375 | Додав: vpu | Теги: конкурс | Рейтинг: 0.0/0



HTML5 Chatroom powered by Minnit Chat